На 10-ти март 2023г. (петък), се състоя церемонията по официалното откриване на единадесетото дилърство на марка Haval в България. Само четири месеца след откриването на продажбено-сервизния комплекс на марката в гр. Велико Търново (Оникс Авто Мотърс) и жителите на гр. Сливен ще могат да се възползват от възможността за закупуване на нов SUV автомобил Haval, директно от местното представителство.

Новият оторизиран представител „Олимпиа Ауто“ е добре познат на сливенския пазар. Това е фирма с дългогодишен опит в продажбата и сервизирането на нови автомобили.
Продажбено-сервизният комплекс се намира на ул. Банско шосе 10 и е отворен всеки делничен ден от 8:30 до 17:00ч., както и в събота от 9:00 до 12:00ч.

В първата седмица след официалната церемония по откриването, всички гости и жители на Сливен ще могат да тестват цялата SUV гама на марка Haval на място. Те ще могат да избират между :

  • Haval Dargo – високопроходимият, 4×4 автомобил, който е готов за приключения
  • Haval H6 HEV – хибридният представител на марката, който превръща пътуването във вълнуващо събитие
  • Haval Jolion – с който всяка минута зад волана е удоволствие, благодарение на системи за интелигентно шофиране
  • Haval H6 – който въплъщава в себе си стил, комфорт и високи технологии

В новият шоурум освен автомобили под марка Haval ще се предлагат и лекотоварни автомобили под марка Great Wall. През изминалата година своя дебют на българския пазар направи най-новият лекотоварен автомобил на GWM –  Poer. Пикапът се предлага в две модификации, насочени както към потребителите, които търсят истински работен автомобил, така и към тези, които търсят верен партньор за своите приключения.
Модел GW Poer е на разположение за тест-драйв от всички желаещи.