На 14, 15 и 16 декември, оторизираният представител на HAVAL за гр. София организира дни на отворените врати за всички почитатели на марката.

По време на тридневното събитие, ще бъде представен и новият HAVAL H6 – последното попълнение в SUV гамата на HAVAL.

HAVAL H6 e пълноразмерен SUV, който се отличава с футуристичен дизайн и агресивен външен вид. Интериорът на автомобила е проектиран с внимание към всеки детайл, с изключителна прецизност и подчертано усещане за естетика и комфорт. Купето е достатъчно голямо, което позволява разположението на по-широки и комфортни седалки както за шофьора, така и за останалите пасажери. Сигурността е водеща при проектирането и дизайна на HAVAL H6 – подсилено купе на автомобила, допълнително подсигурено от защитна броня; множество системи за сигурност, като – активен асистент за смяна на лентата при движение; асистент за спазване лентата на движение; система за наблюдение на мъртвата зона около автомобила; система, предупреждаваща за наближаващи автомобили при предприемане на маневра на заден ход; 360 градусова камера; динамичните завиващи светлини.

Събитието ще се проведе в шоурума на HAVAL, бул. Цар Борис III 168, БЦ ”Андромеда” от 11 до 16 часа. Всички заинтересовани от модела, могат да заявяват своето желание за пробно шофиране, както и да гарантират своето място зад волана на този впечатляващ автомобил на  0897006777 или на sales_tander@greatwall.bg.