Първият център на Great Wall Motors отвори врати в Пекин. Идеята е центърът да се превърне в притегателно място за потребителите, които искат да се запознаят с продуктите на GWM, историята на компанията, нейните технологични пробиви, както и за тези, които търсят място за почивка и забавление.

Експириънс центърът на Great Wall Motors е на три етажа с обща площ от 5600 квадратни метра, разполагащ с общо 13 функционално обособени зони. Площта на първия етаж, показва историята и развитието на Great Wall Motors, основните модели на марката, най-модерните технически постижения на компанията, след- продажбените, финансови и застрахователни услуги и др.

В изложбената част на първия етаж са разположени моделите на HAVAL, WEY, ORA и GREAT WALL Pick-up, те са паркирани зона наподобяваща реална градска среда.

На втория етаж е изградена така наречената „градина във въздуха”. Тук посетителите, заобиколени от цветя и много растителност могат да се насладят на вкусната храна, както и на уникалната панорамна гледка към изложбената част, обособена на първия етаж.

Третият етаж е изключително място за социални дейности. С модерно и функционално оформление, това е най-доброто място за учене, споделяне и забавления за родители и деца.

Посетителите могат да изживеят бъдещето в експириънс центъра на Great Wall Motors. Те ще бъдат обслужвани от роботизирани хостеси.Само с едно кликване върху интерактивния екран на робота, клиентите ще получават пълна информация относно конфигурациите, цветовете, цените и актуалните оферти за автомобилите от марките на Great Wall Motors.

Основната мисия на Great Wall Motors е да предостави уникално клиентско изживяване на своите клиенти. Създаването на първия експириънс център на марката е поредната крачка в тази насока.