След серия от тест-драйв събития реализирани в градовете Монтана, Козлодуй, Русе, Пловдив и Стара Загора, Haval H6 продължава своята обиколка. Пълноразмерният SUV, който успява да впечатли всички със своя дизайн, размери и интериор ще бъде представен пред жителите и гостите на гр. Хасково.

Организираното тест-драйв събитие ще се проведе пред сградата на Общината, на 14 юни 2019г. Всеки желаещ да тества автомобила може да го направи на място, от 11:00 до 17:00 часа.  На разположение ще бъде и екип от специалисти, готови да отговорят на всички въпроси и запитвания относно модела.

Haval H6 е SUV автомобил, който се отличава с неподправен дизайн и впечатляващ външен вид. Интериорът на автомобила е изпълнен с изключителна прецизност и внимателен подбор на висококачествени материали.

Купето на H6 осигурява максимално вътрешно пространство. Седалките са изработени от висококачествени, меки на допир материали и са с анатомичен профил за максимален комфорт на пасажерите, дори и при дълги пътувания. Задвижването на Haval H6 е поверено на два бензинови турбо двигателя: 1.5T 163к.с. и 2.0T 190 к.с., съчетани със 7-степенна автоматична скоростна кутия с 2 съединителя и възможност за превключване на предавките от волана.