Вземи своя нов SUV автомобил Haval H6. Само сега с отстъпка отвъд очакванията ти.
Избери автомобилът, който ти подхожда най-добре и получи отстъпка до 20%* от неговата крайна цена.

Haval H6 е пълноразмерен SUV автомобил, който предлага максимален комфорт и голямо вътрешно пространство. Автомобил, подходящ, както за градски, така и за семейни, извънградски пътувания.
Моделът е снабден с множество технологии и асистенти, улесняващи шофирането и гарантиращи сигурността на водача и неговите спътници.

Haval H6 е оборудван с девето поколение ESP система от Bosch, която интегрира системи за сигурност като, система против преобръщане (RMI) и система за контрол на сцеплениетo (TCS).
Водачите са подпомогнати и от следните асистенти: спирачен асистент (BA), асистент за спускане и потегляне по наклон (HDC, HLC), 360 ̊ камера за наблюдение на зоната около автомобила, адаптивен круиз контрол (ACC), система, предупреждаваща за опасност от челен сблъсък (FCW), система за автономно спиране (AEB).

Сега и с възможност за 360 ̊ обиколка на автомобила от всяко място и по всяко време. С няколко клика на мишката, може да разгледаш подробно автомобила отвън и отвътре.

Haval H2
Специални цени и отстъпки и за автомобил Haval H2. За повече информация се свържи с най-близкия до теб дилър на марката.

* специалните условия са валидни за ограничено количества автомобили Haval H6 и Haval H2