Добре познатият, компактен кросоувър Haval H2 е вече тук, с нов, по-завладяващ дизайн. Фейслифт версията на модела е с по-модерно излъчване и редица подобрения в интериора. Индивидуалният почерк на дизайнера се откроява в по-голямата предна решетка, която е допълнена от LED светлини.

Интериорът на автомобила е максимално изчистен, но стилен. Ергономичните кожени седалки осигуряват добра позиция на водача, както и отлична видимост. Централната конзола на автомобила позволява бърз и лесен достъп до основните контролери и бутони.

Haval H2 се предлага с 1.5 литра, бензинов двигател.  Потребителите могат да избират между модификация с автоматична или ръчна скоростна кутия, както и между вариант с предно или пълно предаване на четирите колела.

В автомобила е добавена Apple CarPlay система, която позволява синхронизация между Вашия смартфон и инфотейнмънт системата в колата.

Моделът се предлага в две нива на оборудване – Comfort и Premium и на цени започващи от 34 990 лева с вкл. ДДС.

Заявете своето тестово шофиране тук или се свържете с най-близкия оторизиран представител на марката, за да получите информация за текущите условия.