Пътищата, които избираме, винаги ни отвеждат до определена цел. Освен посоката, значение има и начинът, по който ще стигнем до нея.
Избери своя нов SUV автомобил от гамата на Haval и се наслади на ново преживяване. Само сега, може да се възползваш от покупка на твоя нов Haval H6 с до 4000 лева, по-ниска от първоначалната цена.

Haval H6 е пълноразмерен SUV автомобил, който предлага максимален комфорт и голямо вътрешно пространство. Автомобил, подходящ, както за градски, така и за семейни, извънградски пътувания.
Моделът е снабден с множество технологии и асистенти, улесняващи шофирането и гарантиращи сигурността на водача и неговите спътници.

Haval H6 е оборудван с девето поколение ESP система от Bosch, която интегрира системи за сигурност като: система против преобръщане (RMI) и система за контрол на сцеплението (TCS).
Водачите са подпомогнати и от следните асистенти: спирачен асистент (BA), асистент за спускане и потегляне по наклон (HDC, HLC), 360  ̊камера за наблюдение на зоната около автомобила, адаптивен круиз контрол (ACC), система, предупреждаваща за опасност от челен сблъсък (FCW), система за автономно спиране (AEB) и други.

Настоящите промоционални условия са валидни при покупка на автомобил Haval H6 2.0 GDIT, 7 DCT, ниво на оборудване Supreme, до 31-ви декември 2021г. и не могат да се комбинират с други промоции или отстъпки.