Възползвай се от промоционалното ни предложение за покупка на нов SUV автомобил Haval H6.
Избери автомобила, който ти подхожда и вземи отстъпка в размер на 15% от крайната цена.
Настоящите търговски условия са валидни за ограничен брой автомобили и не могат да се комбинират с други промоции или отстъпки.

Твоят нов SUV Haval H6 те очаква, само сега с отстъпка отвъд очакванията ти.

Haval H6 е пълноразмерен SUV автомобил, който предлага максимален комфорт и голямо вътрешно пространство. Автомобил, подходящ, както за градски, така и за семейни, извънградски пътувания.
Моделът е снабден с множество технологии и асистенти, улесняващи шофирането и гарантиращи сигурността на водача и неговите спътници.

Haval H6 е оборудван с девето поколение ESP от Bosch, интегриращ в себе си система против преобръщане (RMI) и система за контрол на сцеплениетo (TCS).
Водачите са подпомогнати и от следните асистенти: спирачен асистент (BA), асистент за спускане и потегляне по наклон (HDC, HLC), 360 ̊ камера за наблюдение на зоната около автомобила, адаптивен круиз контрол (ACC), система, предупреждаваща за опасност от челен сблъсък (FCW), система за автономно спиране (AEB).

Възможност за 360 ̊ обиколка на автомобила от всяко място и по всяко време. С няколко клика на мишката, може да разгледаш подробно автомобила отвън и отвътре.

Заяви своя тест-драйв от тук или се свържи с най-близкия до теб дилър, за да получиш своята персонална оферта.